A csapat

Munkatársaink kiválasztásakor alapvető célunk az egyedülállóan magas színvonalú vendéglátóhelyhez méltó, képzett szakember gárda felsorakoztatása volt. Az itt dolgozók felé elvárás a magas fokú szakmai felkészültség, idegen nyelvek ismerete, a személyi higiénia és legfőképpen a tejes alázat a szakma és az odaadó figyelmesség vendégeink iránt. A Halászbástya Étterem teljes személyzete elkötelezett az Étterem által közvetített értékek iránt. A Világörökség részét képező, Magyarország jelképeként számon tartott Halászbástyán az ideérkező magyar és külföldi vendégeknek a hagyományok tisztelete mellet, a modern kor elvárásainak megfelelő, hazánkra jellemző szívélyes vendéglátást biztosítunk.
Lenkei Péter és a Kiskovács Péter a Halászbástya Étterem étteremvezetői gondoskodnak arról, hogy vendégeink a lehető legjobb kiszolgálást kapják. Hostesseink az étterembe való belépéstől a távozás pillanatáig figyelemmel kísérik a hozzánk betérő vendégeket. Minden munkatársunk számára kiemelten fontos, minden nálunk töltött pillanat egyedi és meg nem ismételhető legyen. Célunk, hogy aki akár csak 1 percet is eltölt nálunk soha életében ne feledje és mindig vissza akarjon térni hozzánk.
Borászunk, Bitai Gergely minden alkalomhoz és hangulathoz megfelelő italt ajánl borlapunkról, ahol Magyarország összes borrégiójának legszebb tételei megtalálhatóak.
Chefünk nagyravágyó célt tűzött ki saját maga számára. Egy tradicionális alapokon nyugvó, innovatív ínyenc magyar konyha létrehozását. Kollégáival a modern konyha ételremekei mellett étlapunkra varázsolják azokat a hagyományos - sokak által talán ódivatúnak vélt - fogásokat, melyek az új technológiák alkalmazásával és a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával magas színvonalú gasztronómiai remekekké válnak. Ételválasztékunk negyedévente megújul, szezonális - lehetőség szerint magyar termelőktől származó - nyersanyagok felhasználásával. Mindeközben cél a folyamatos fejlődés és fejlesztés, és a tökéletes egyensúlyra való törekvés, ami az étkezés minden elemét maradandó élménnyé teszi.
2010-2011 © Halászbástya Étterem 1014 Budapest, Budai Vár | Halászbástya, Északi Híradástorony design&code: colorfactory