Séf asztala

Terveink közt szerepel Magyarországon elsőként egy egyedülálló kezdeményezés, úgynevezett "Séf asztal" létrehozása éttermünkben. A Séf asztal a konyha területén lesz kialakítva betekintést engedve az ott étkező kedves vendégeinknek a kulisszák mögé. Az itt vacsorázók, igény esetén személyre szabott menüt fogyaszthatnak, Hammer Zoltán Séf ajánlásával. Közvetlen közelről kísérhetik figyelemmel az ételek készítési fázisait és tálalását, miközben szemük előtt zajlik az étterem konyhájának mindennapos működése. A vállalkozó szelleműek akár személyesen is bekapcsolódhatnak az ételek elkészítésének bizonyos fázisaiba. Az ételekhez személyes felszolgálójuk a sommelier-ek által kiválasztott borokat kínálja.
Addig is, míg a Séf asztal megvalósul, ezen menüpont alatt olvashatnak konyhánkkal kapcsolatos híreket, érdekességeket, recepteket.

Hírek

2011. január 25.
A Halászbástya étterem a Life Network-ön. Séfünk Hammer Zoltán két ételt mutat be . Egy hagyományos hortobágyi borjúhúsos palacsintát és egy újragondolt változatát a "kifordított hortobágyi csirkehúsos raviolit".
Megtekinthető az alábbi linkre kattintva:
 Mai magyar modern konyha >>
A recepteket hamarosan közöljük.
2010-2011 © Halászbástya Étterem 1014 Budapest, Budai Vár | Halászbástya, Északi Híradástorony design&code: colorfactory